Nordisk Film Biografer, Aalborg

hold1sal1Byens biografcenter på John F. Kennedys Plads har ti sale, hvoraf vi i den kommende sæson benytter os af de fem.
Alle sale er udstyret med den nyeste teknik til fremførelse af billede og lyd, så den tekniske kvalitet af biografoplevelsen er sikret på forhånd.

I det daglige startes der med ”indluk” klokken 15.30 – og på mange spilledage er der allerede en lang kø ned ad trappen på dette tidspunkt. Vi har to personer ”i døren”, klar til at klippe i børnenes medbragte medlemskort. I den halve time før filmen starter er der tryk på, ikke mindst de dage hvor der vises film for alle fire hold.

For mange er en tur i filmklub også forbundet med indtagelse af søde sager.

Det er IKKE tilladt at medbringe popcorn, chips eller sodavand i biografen, men i biografcentrets foyer er der et stort sortiment, som nok skulle kunne dække vore medlemmers behov.

indganghold1hold2sal2