Hold 4: 8. - 10. klasse og Gym

Beskrivelse:

Alle forestillinger på Hold 4 begynder i Nordisk Film Biografer, Aalborg kl. 16.00

Husk hvis I er flere der skal følges ad, at tilmelde jer sammen her på hjemmesiden.
KUN filmklubbens medlemmer har adgang til forestillingerne i BioCity, det er ikke muligt at købe billet til en enkelt forestilling.

Film:

CAPTAIN FANTASTIC

Matt Ross

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:55

Filmen vises i perioden 06-11-2017 - 10-11-2017

Beskrivelse:

Danske Viggo Mortensen spiller rollen som Ben Cash, en dedikeret far, som har valgt at leve afsondret fra resten af verden med sin familie, dybt i skovene i det nordvestlige USA. I et selvforsynende paradis i ødemarken bruger han sit liv på at opdrage sine seks børn til at blive hele mennesker. Men så rammer tragedien familien og tvinger Cash og børnene ud af den selvskabte isolation. En rejse på tværs gennem USA i familiens gamle bus udfordres hans værdier ved konfrontationen med det omgivende samfund. For hvad det vil sige at være en god forælder, og er de værdier, han har forsøgt at videregive til sine børn, de rigtige? En dramatisk , tankevækkende og meget morsom film om en helt ualmindelig familie i USA.

LA LA LAND

USA 2017 - Engelsk tale

Damien Chazelle

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 18:05

Filmen vises i perioden 04-12-2017 - 08-12-2017

Beskrivelse:

Los Angeles er kendt som byen, hvor drømme bliver til virkelighed. Mia, en ung skuespillerinde, jagter sit livs store filmrolle, men indtil den dukker op, må hun tage til takke med at servere café latte til byens store filmstjerner. Den dedikerede pianist Sebastian drømmer om en fremtid som jazzmusiker, men er tvunget til at acceptere ligegyldige jobs som hyggepianist på små nussede barer for at tjene til dagen og vejen. Ved et tilfælde mødes de to og forelsker sig hovedkulds i hinanden, men deres kærlighed og karriereplaner sættes på en hård prøve i storbyen, som også er kendt for at knuse hjerter og bryde drømme. Med 14 Oscar-nomineringer og Emma Stone og Ryan Gosling i de altdominerende hovedroller er dette ubetinget en film du skal se. Gerne igen!

LION

Garth Davis

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:55

Filmen vises i perioden 22-01-2018 - 26-01-2018

Beskrivelse:

Femårige Saroo falder i søvn på en togperron, efter han har fået lov af sin bror, til at tage med ham på natarbejdet. Han vågner igen, forvirret og uden sin bror, og beslutter sig derfor for at lede efter ham, hvorved han forvilder sig ind i et tog, der bringer ham til Kolkata, 1500 km fra hans eget hjem. Her taler folk et fremmed sprog, og Saroo må klare sig som forladt og ensomt gadebarn – en tilværelse, han deler med tusindvis af andre børn, der lever et farligt liv på gaden. Han ender på et børnehjem, som heller ikke er et rart sted, og efterfølgende bliver Saroo adopteret af et australsk par i Tasmanien, hvor han vokser op i helt andre omgivelser, og herefter flytter til storbyen for at studere. Her rammes han pludseligt af minder fra sin barndom, og en inderlig trang til at finde hjem.

MIG FØR DIG

Susanna White

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:40

Filmen vises i perioden 05-03-2018 - 09-03-2018

Beskrivelse:

26-årige Louisa “Lou” Clark bor i en landsby i et landligt område af England. Hendes normalt glade og positive attitude bliver alvorligt udfordret, da hun kaster sig ud i sit seneste karriereskift, hvor hun skal pleje og passe den velhavende unge bankmand, Will Traynor. Han har nogle år tidligere mistet førligheden, efter en dramatisk ulykke, som på et splitsekund ændrede hans liv for altid, og er nu tvunget til et liv i rullestol. Will har mistet alt eventyrlyst og livsglæde og er nu forandret til en kynisk og sortseende mand uden mål eller fremtid. Lige til den dag, hvor Lou dukker op i hans liv og beslutter sig for at vise ham, at livet trods alt er værd at leve.

ANTI

Danmark 2016 - Dansk tale

Morten BH

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:25

Filmen vises i perioden 09-04-2018 - 13-04-2018

Beskrivelse:

Året er 1991. Den sekstenårige Simon bor i det kedelige Fakse Ladeplads. Simon er god til at tegne, men da rektor ikke kan se noget fornuftigt i det, gør Simon oprør og bliver smidt ud af 10. klasse. Simons gode ven hedder Frede. Simon er en outsider, men Frede skaffer ham med ind til en privatfest. Der ser han tilfældigt dokumentar filmen Style Wars - om hiphopkulturen i New York i starten af 80’erne og Simon ved, at han også nu vil lave graffiti. Sammen med Frede tager han det næste tog til København, hvor han straks går i gang med at male graffiti – nu under hans nye tag Anti. Det store i graffitimiljøet er at male på S-togene. Det er en kamp med tiden, og med stor risiko for at blive snuppet af vagterne!