Hold 3: 6. - 8. klasse

Beskrivelse:

Alle forestillinger på Hold 3 begynder i Nordisk Film Biografer, Aalborg kl. 16.00

Husk hvis I er flere der skal følges ad, at tilmelde jer sammen her på hjemmesiden.

Kun filmklubbens medlemmer har adgang til forestillingerne i BioCity, det er IKKE muligt at købe billet til en enkelt forestilling.

Film:

JUMANJI - WELCOME TO THE JUNGLE

USA 2017 - Engelsk tale

Jake Kasdan

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 18:00

Filmen vises i perioden 26-10-2018 - 09-11-2018

Beskrivelse:

I 1996 modtager teenageren Alex det oprindelige og forbandede brætspil, som hans far har fundet på en strand. Da Alex sætter det i sin spilkonsol og tænder det, forsvinder han! Tyve år senere får fire teenagere en eftersidning på det lokale gymnnasium. Spencer, Anthony, Bethany og Martha har ikke meget tilovers for hinanden. I et depot finder de den gamle spilkonsol med Jumanji-spillet, og før de får set sig om, er de blevet suget ind i portalen og det virtuelle univers.

WONDER

USA 2017 - Engelsk tale

Stephen Chbosky

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:40

Filmen vises i perioden 23-11-2018 - 07-12-2018

Beskrivelse:

Auggie Pullman er født med et deformt ansigt, der har medført 27 operationer og forhindret ham i at gå i almindelig folkeskole. Men nu er han klar til at starte i femte klasse, og Auggie ønsker blot at blive behandlet som enhver anden. Hverdagen i en femte klasse er dog hård, når man er anderledes, og skolestarten byder på masser af udfordringer for både Auggie, hans skolekammerater og hans familie. Men det bliver også en mulighed for alle at udvikle sig, og lære at acceptere, at det er umuligt at være ordinær, når man er født som noget helt særligt.

TOMB RAIDER

Roar Uthaug

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:55

Filmen vises i perioden 04-01-2019 - 18-01-2019

Beskrivelse:

Lara Croft er den stærke, uafhængige datter af en eventyrer, der forsvandt på mystisk vis for syv år siden. Nu er Lara en ung kvinde på 21 år uden retning i livet, og hun nægter at overtage styringen af faderens forretningsimperium. Hun vil finde sandheden og begynder at efterforske mysteriet bag faderens død. Hans sidste, kendte opholdssted er et gravkammer på en ø et sted ud for Japans kyst. Det bliver en rejse med livet som indsats for Lara Croft.

BLACK PANTHER

Ryan Coogler

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 18:15

Filmen vises i perioden 01-02-2019 - 01-03-2019

Beskrivelse:

I et ukendt sted i Afrika, Wakanda, bor et folk i et højt udviklet samfund, der har gennemgået en galopperende udvikling efter et meteornedslag der bragte dem stoffet ”Vibranium”. Et stof med mange fantastiske egenskaber, som fx at kunne ophæve tyngdeloven. De indfødte bliver hurtigt bekendt med styrken i stoffet, og en mangeårig stammekonflikt bringes til ophør. Kongen af Wakanda bliver dræbt i et terrorangreb, så hans søn og tronarving T’Challa, må vende hjem til den isolerede, men avancerede, afrikanske nation.

PITCH PERFECT 3

Trish Sie

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:35

Filmen vises i perioden 15-03-2019 - 29-03-2019

Beskrivelse:

College er slut, og veninderne fra a cappella-gruppen Barden Bellas kæmper hver især med at få en karriere op at stå , da der pludselig viser sig en mulighed for at tage på turné sammen. Beca, Fat Amy, Chloe, Aubrey og alle de andre griber begejstret tanken, og er snart på vej rundt til de amerikanske militærbaser i Europa. De skal konkurrere med en bande barske, sexede tøser i rockgruppen Evermoist, og pludselig dukker der en mand op fra Fat Amys fortid … hendes far.