Hold 3: 6. - 8. klasse

Beskrivelse:

Alle forestillinger på Hold 3 begynder i Nordisk Film Biografer, Aalborg kl. 16.00

Husk hvis I er flere der skal følges ad, at tilmelde jer sammen her på hjemmesiden.

Kun filmklubbens medlemmer har adgang til forestillingerne i BioCity, det er IKKE muligt at købe billet til en enkelt forestilling.

Film:

FANTASTISKE SKABNINGER - OG HVOR DE FINDES

USA 2016 - Engelsk tale

David Yates

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 18:10

Filmen vises i perioden 13-10-2017 - 03-11-2017

Beskrivelse:

I 1926 ankommer troldmanden Newt Scamander til New York, hvor noget forstyrrer balancen mellem troldmænd og mennesker. Samtidig er en af mørkets mest frygtede troldmænd, Grindelwald, forsvundet sporløst, efter at have spredt rædsel overalt i Europa. Lykkeligt uvidende om uroen ankommer den unge troldmand. New York er sidste stop på hans globale ekspedition på udkig efter klodens mærkeligste væsener.  Med sig har han en kuffert fyldt med magiske og fantastiske skabninger og da nogle af dem ved et beklageligt uheld slipper løs, ligner New Yorks gader snart en slagmark og myndighederne ser magtesløse til. Situationen udvikler sig så alvorligt, at den truer med at åbne døren mellem de to verdener og give adgang for den fanatiske gruppe af NoMajs, der kæmper for at afsløre den magiske verden.

DOCTOR STRANGE

USA 2015 - Engelsk tale

Scott Derrickson

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:50

Filmen vises i perioden 17-11-2017 - 01-12-2017

Beskrivelse:

Doktor Stephen Strange en fremragende kirurg, der kan helbrede næsten uanset  hvad der kommer på operationsbordet. Det lægger han heller ikke skjul på i både ord og fremtoning. Han udviser stor arrogance og vælger kun de patienter, som kan være medvirkende til, at hans anseelse fortsat går op, op, op. Men hovmod står for fald, og en dag går for alvor galt for ham, da han kører galt i sin Ferrari, og vågner op på sit eget hospital med fuldstændigt smadrede og ubrugelige hænder. Strange kan ikke længere holde på en skalpel, og han har svært ved at se meningen ved overhovedet at fortsætte livet. Men en dag hører han om et sted i Nepal, hvor troldmanden, The Ancient One, efter sigende har særlige kræfter.

GUARDIANS OF THE GALAXY - VOL 2

USA 2017 - Engelsk tale

James Gunn

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 18:15

Filmen vises i perioden 15-12-2017 - 19-01-2018

Beskrivelse:

Efterfølgeren til kæmpehittet (også i Aalborg Filmklub) ”Guardians of the Galaxy” fortsætter hvor den første film slap, og vi følger igen Peter Quill, også kendt som Star-Lord, og hans gruppe af excentriske venner, i deres kamp for at beskytte universet. Til lyden af det monsterfede soundtrack ”Mixtape vol. 2” kæmper gruppen for at holde sammen på deres nyfundne familie, samtidigt med at de forsøger at få opklaret mysteriet om Peter Quills forældre. Tidligere fjender bliver nye venner i et hæsblæsende, action-packed og forrygende musikalsk rum-eventyr, - vi glæder os til gensynet – og nye fans kan sagtens følge med her!

POWER RANGERS

USA 2017 - Engelsk tale

Dean Israelite

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 18:00

Filmen vises i perioden 02-02-2018 - 02-03-2018

Beskrivelse:

Power Rangers er et hæsblæsende eventyr, der sætter almindelige teenagere på prøve i den mest ekstraordinære situation, man kan forestille sig. Den tvinger dem til at sætte sig ud over en moderne teenagers liv med cyber-mobning, fremmedgørelse, gruppepres og familieproblemer og i stedet blive intet mindre end superhelte - og verdens eneste chance for overlevelse. Da de fem teenagere finder et gammelt rumskib begravet i en gammel mine, finder de også Zordon, en tidligere genial og formidabel extra-terrestrial, der har mistet sin krop og nu blot er en bevidsthed fanget inde i væggene i rumskibet, samt hans skøre, ensomme robot, Alpha 5. ”Together we are more!”

NERVE

USA 2016 - Engelsk tale

Henry Joost m.fl.

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:35

Filmen vises i perioden 16-03-2018 - 06-04-2018

Beskrivelse:

Er du WATCHER eller PLAYER? Det er spørgmålet i filmen Nerve, hvor pigen Vee, der er en seriøs og genert gymnasieelev, gør op med det ensformige, men også trygge liv, hun har haft indtil nu. Hun har levet hele sit liv på sidelinjen og i skyggen af sine venner, indtil hun en dag støder på online spillet NERVE, der tvinger hende til at tage stilling – er hun WATCHER eller PLAYER?nbsp;Vee beslutter sig for at prøve en enkelt udfordring i spillet, der virker som et sjovt og ufarligt spil, og her møder hun Ian, der er en erfaren player. Men spændingen og konkurrencen er svær at slippe igen, og Vee fanges hurtigt i adrenalinsuset og Ians mystiske karakter, og sammen med ham sætter hun alt på spil i kampen for points.